Условия за ползване

/Условия за ползване
Условия за ползване 2018-01-10T08:04:16+00:00

 

Доставки от bioizbor.com:

Всички продукти, които поръчате се доставят до 3 работни дни (с изключение на неделя и официални празници) на територията на България.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт. Доставката е за сметка на Купувача.

Тарифите на куриерска фирма Еконт може да видите на:  http://www.econt.com/tariff-parcel/

 

Условия за ползване на електронния магазин:

1. Доставчикът предприема мерки за защита на личните данни на Ползвателя съгласно Закона за защита на личните данни.
Потребителите се съгласяват, че www.bioizbor.com има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:
– име и фамилия
– e-mail
– телефон за връзка
– адрес за фактура и доставка
– пощенски код
В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.
Данните, които ще получим при поръчката или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.
2. Цената на стоките с включени всички данъци се определя от Доставчика в профила на всяка стока в сайта на ОНЛАЙН МАГАЗИН.
3. Стойността на пощенските и транспортните разходи, невключени в цената на стоките, се определя от Доставчика и се предоставя като информация на Ползвателите.
4. Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от информацията в страницата ни или да получите информация за нея в процеса на поръчка.
5. Начин на плащане : При получаване на поръчката, плащате на куриера.
6. В случай, че поръчаната стока (конкретен модел) не е в наличност, представител на Доставчика уведомява Потребителя. Ако Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока (аналогичен модел) или да бъде допълнително изработена, поръчката може да бъде анулирана.
7. Поръчки, получени без коректни данни на Потребителя или липсващи такива, се анулират, ако Доставчикът не получи коректните данни до 48 часа след постъпването на поръчката. При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на поръчката, същата се счита за невалидна и за Доставчика не възниква задължение за нейното изпълнение.
8. След като в www.bioizbor.com постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронната му поща за успешно приетата поръчка.
9. Доставка се прави само на потвърдени поръчки.
10. Доставчикът използва за доставки куриерска фирма Еконт.
11. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка.
12. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Еконт да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.
13. За всяка поръчана стока Потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя по усмотрение на Доставчика.
14. Рекламацията може да се предяви пред Доставчика на посочения в Интернет страницата www.bioizbor.com адрес на електронна поща на Доставчика, като едновременно с това Потребителят трябва да върне стоката в 14 – дневен срок, считано от датата на получаването й.
15. При замяна на стоки транспортните разходи са за сметка на Потребителя и в двете посоки.
16. За неуредените въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство в Република България.