Историята на Pure & Light Organics

//Историята на Pure & Light Organics

Историята на Pure & Light Organics

За Pure & Light Organics

Историята на Pure & Light Organics започва и завършва с живота и личната философия, на нашия основател, Donazy Agnes.

Агнес започва кариерата си като физиотерапевт, професия която дава на нея стабилна основа в областта на биологията и физиологията. Когато тя решава да започне бизнеса си, тя получава магистърска степен от Оксфорд Брукс Университет. Въпреки това, на практика, Агнес се разочарова от липсата на почтеност в света на бизнеса, като това не я отказва, а все повече амбицира да остане вярна на себе си и да отстоява своите принципи.

Приблизително по същото време, тя започна да изпитва проблеми с кожата си вследствие на чувствителност към химията в козметиката и храна. Тогава Агнес започва сериозно проучване на естествена лечебна система и се превръща в опитен Природолечител, Западен билкар ( западно траволечение – разглежда лечение като изкуство, което черпи от билкови традиции на Европа и Америка ) , и Ароматерапевт. Силна лична заинтересованост в духовни и метафизични изследвания също  я довеждат до науката хомеопатия и дейността на Рудолф Щайнер.

Агнес обединява своя нюх за бизнес, знания за физическо изцеление, и любовта си към красотата и хармонията, за да създаде своята марка козметика за грижа за кожата Pure & Light Organics. През последните 15 години тя се превърна в майстор на разработване, тестване и усъвършенстване на всички естествени продукти. Тя също лично контролира всички аспекти на производството и търговията.

Donazy Agnes

Pure & Light Organics грижа за кожата се придържа към високите принципи на Агнес като неподкупност, прозрачност и справедливост. Това се проявява в ценовата политика на компанията, където Агнес гарантира, че срещу вашите пари получавате продукти с най-високо качество от прецизно подбрани сертифицирани съставки и «свежоприготвени» продукти.

Не по-малко очевидна е нейната основна страст,  чрез която донася красота и хармония в света и на своите  клиенти.

Всички продукти на Pure & Light Organics са направени от най-качествените натурални и органични съставки, и есенции. Не е използвана никаква синтетика, химикали, вредни добавки, без минерални масла, алкохол, сулфати, ланолин, продукти от животински произход, изкуствени оцветители, изкуствени аромати, синтетични аромати, химически и биологични съставки, които могат да раздразнят кожата.

Внимателно вижте нашите съставки. Всички те са естествени.

Повечето от продуктите на Pure and Light Organics са сертифицирани от Ecocert или The Soil Association, като се гарантира, че лечебните свойства на компонентите, които са използвани се допълват от богатата на хранителни вещества почва, чисти от пестициди и синтетични торове.

Те са естествен еликсир за кожата, която подхранват, тонизират и освежат.

Силата на природата е във Вашите ръце!!!

Био козметика за бебета, бременни и майки. Качествена био и натурална козметика. Сертифицирана органична козметика. Био козметика за Вас и Вашето БЕБЕ.

БИО КОЗМЕТИКА=НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА=ОРГАНИЧНА КОЗМЕТИКА=BioIzbor.com

2017-01-09T21:58:55+00:00 януари 6th, 2017|Био свят|0 Коментара