Промоция! БИО МАСЛО ЗА ВАНА ИЛИ МАСАЖ МАНДАРИНА И БАДЕМ

БИО МАСЛО ЗА ВАНА ИЛИ МАСАЖ

46,90 лв. 30,49 лв.

БИО МАСЛО ЗА ВАНА ИЛИ МАСАЖ МАНДАРИНА И БАДЕМ 100ml

 

БИО МАСЛО ЗА ВАНА ИЛИ МАСАЖ МАНДАРИНА И БАДЕМ

Щастливо БЕБЕ = Щастлива МАМА!

Описание :

Направен от 100%  натурални и органични съставки.

За бъдещи Майки.

Безопасен за употреба през цялата бременност.

Ароматно масло за вана с релаксиращ и терапевтичен ефект, идеално за употреба по време на бременност. Посрещнете промените във вашето тяло и се поглезете с питателното органично масло от бадем, екстракт от шипка за клетъчно възстановяване, успокояващ екстракт от роза, масло от кайсия, богато на витамини и есенциални мастни киселини. Заредете се с  енергия с био органични етеричното масла от мандарина, иланг-иланг и сандалово дърво.

Употреба :

Разклатете добре преди употреба. Уверете се, че водата във ваната е топла (не гореща), след това  добавете желаното количество масло във ваната. Смесването да става  във вода, за да се разпространят маслата и освободи аромата, след това се отпуснете. Или масажирайте върху чиста кожа с кръгови движения до пълното усвояване.

Бъдете внимателни, за  да  избегнете подхлъзване.

Състав / Ingredients :

Направен от 100%  натурални и органични съставки.

*Glycine soja (soya) oil, *Prunus amygdalus dulcis (almond) oil, *Prunus armeniaca (apricot) oil, *Rosa canina (rosehip) extract, *Rosmarinus officinalis (rosemary) extract,*Citrus reticulata (manderin oil), *Cananga odorata (ylang ylang oil) *Santalum spicata (sandalwood oil), *Helianthus annuus (sunflower)oil, *D-limonene (from essential oils)

* = Organically produced ingredients

ПРОИЗХОД ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

100ml

БИО МАСЛО ЗА ВАНА ИЛИ МАСАЖ МАНДАРИНА И БАДЕМ е органичен продукт, сертифициран от The Soil Association.

Основана през 1946 г., в Обединено Кралство Великобритания, The Soil Association разработва първата в света органична сертификация през 1967 г. – стандарти, които, включват селското стопанство, аквакултурихранително-вкусовата промишленост , горското стопанство , здравеопазването, градинарството и текстил . Днес тя сертифицира, над 80% от биологични продукти във Великобритания.

За да посетите сайта на The Soil Association’s. Моля натиснете тук .

БИО МАСЛО ЗА ВАНА ИЛИ МАСАЖ МАНДАРИНА И БАДЕМ притежава сертификат The Vegan Society, който означава, че продуктът не съдържа абсолютно никакви съставки с животински произход и не e тестван върху животни в нито един етап от производството (като отделни съставки или като краен продукт).

Логото на The Vegan Society е регистрирана търговска марка и е символ на Веганското общество.

The Vegan Society е основана през ноември 1944 г., това е образователна благотворителна организация, която насърчава и подкрепя вегетарианския начин на живот.

Веганството  е начин на живот, който се стреми да изключи, доколкото практически е възможно, всички форми на експлоатация и насилие към животните за производството на  храна, дрехи, козметика и всякакви други цели.

Обществото се стреми да направи веганството  лесно приет и широко признат начин на живот.  Цел на Обществото е слагането на край по отношение на  експлоатацията на животни от човек и увреждането на околната сред.

За да научите повече за LULU & BOO Organics натиснете тук

Силата на природата е във вашите ръце!!!

Био козметика за бебета, бременни и майки. Качествена био и натурална козметика. Сертифицирана органична козметика. Био козметика за Вас и Вашето БЕБЕ.

БИО КОЗМЕТИКА=НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА=ОРГАНИЧНА КОЗМЕТИКА=BioIzbor.com