Историята на LULU & BOO Organics

//Историята на LULU & BOO Organics

Историята на LULU & BOO Organics

За LULU & BOO Organics

Няколко думи от създателя на LULU & BOO Organics:

Когато лошото здраве, ме принуди да напусна кариерата си като гримьор от една от най-големите козметични къщи в света. Тогава аз реших, че е време да променя своя начин на живот. Кожата ми беше станала много чувствителна заради многото продукти, които аз по-рано бях използвала всеки ден. В този момент аз разбрах, че кожата ми не е получавала жизнено важните хранителни вещества, необходими, за да се запази здрава. Започнах да ям екологично чисти продукти и да експериментирам с арома- и фитопрепарати, създавах специални смеси за кожата ми, което помогна на здравето ми и кожата ми значително да се подобрят. С помощта на тези експерименти аз открих в себе си истинската страст за холистично здраве и реших да продължа кариерата си в ароматерапията и траволечении.

Чрез комбиниране на предишния ми опит като гримьор и на обширното цялостно обучение, създаване на органична грижа за кожата дойде и естествената следваща стъпка, и LULU & BOO Organics се роди. След многото проучвания, аз вярвам, че съм създала фантастични сертифицирани биологични продукти за красота за жени от всички възрасти и типове кожа.

Claire Edmunds

Основател на козметичната марка LULU & BOO Organics

Всички продукти на LULU & BOO Organics са сертифицирани от The Soil Association.

Основана през 1946 г., в Обединено Кралство Великобритания. The Soil Association разработва първата в света органична сертификация през 1967 г. – стандарти, които, включват селското стопанство, аквакултурихранително-вкусовата промишленост , горското стопанство , здравеопазването, градинарството и текстил . Днес тя сертифицира, над 80% от биологични продукти във Великобритания.

За да посетите сайта на The Soil Association’s. Моля натиснете тук .

Също така всички продукти на LULU & BOO Organics притежават сертификат The Vegan Society. Наличието на този сертификат гарантира, че продуктът не съдържа абсолютно никакви съставки с животински произход и не e тестван върху животни в нито един етап от производството (като отделни съставки или като краен продукт).

 

Силата на природата е във Вашите ръце!!!

Био козметика за бебета, бременни и майки. Качествена био и натурална козметика. Сертифицирана органична козметика. Био козметика за Вас и Вашето БЕБЕ.

БИО КОЗМЕТИКА=НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА=ОРГАНИЧНА КОЗМЕТИКА=BioIzbor.com

2017-01-09T22:48:36+00:00 декември 29th, 2016|За LULU & BOO Organics|0 Коментара