Био продуктите удължават живота !

22nd декември, 2015 /

Био продуктите удължават живота !

Плодовите мушици, които се хранят с биологични продукти, живеят по-дълго и са по-репродуктивни в сравнение с тези, които се хранят с конвенционално отглежданите плодове и зеленчуци. Тези данни показват, че консумацията на биологични храни е много по-здравословна в много аспекти, категорични са изследователите от Southern Methodist University.

Те разделят плодови мушици в две групи, като едната се храни с био плодове и зеленчуци, а другата с конвенционални.

Резултатите показват, че мушиците, които се хранят с био продукти са преживели целия период на проучването и са увеличили популацията си много повече в сравнение с другата група.

Изследователите са категорични, че положителният ефект на био храните е подобен и при хората.

Био храните представляват природосъобразно отгледани продукти, при което не се използват химикали, антибиотици, растежни хормони и други вещества.

Те съдържат по-малко количество пестициди. Имунната система на детето до 6-годишна възраст не може да се справи с токсични елементи в пестицидите, което нанася щети на организма в дългосрочен план. Смята се, че те носят риск от развитие на болест на Паркинсон, ракови заболявания, загуба на бременност, вродени дефекти.

По материали на: puls.bg

Онлайн магазин за био козметика и супер храни

Заповядайте на страницата ни в раздела за супер храни, където може да откриете изключително полезни за Вашето здраве храни. Стараем се да подбираме за Вас само био сертифицирани продукти – храни и козметика. Така спомагаме за един по-природосъобразен начин на живот за Вас и Вашето семейство.

Био продуктите удължават живота !

www.bioizbor.com

С мисъл за Вас и Вашето здраве !

Силата на природата е във Вашите ръце!!!

Био козметика за бебета, бременни и майки. Качествена био и натурална козметика. Сертифицирана органична козметика. Био козметика за Вас и Вашето БЕБЕ.

БИО КОЗМЕТИКА=НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА=ОРГАНИЧНА КОЗМЕТИКА=BioIzbor.com