Защо да използвам био козметика?

10th декември, 2015 /

Защо да използвам био козметика?

За вашата красота

Използването на био козметика е начинът, да бъдете сигурни че вашето тяло се докосва само до продукти, приготвени главно с естествени суровини, които са богати на витамини, минерали и есенциални мастни киселини, и до много голяма степен, произведени чрез биологични селскостопански методи.

Био козметиката разчита на природните ресурси, чиито качества са известни и признати от векове и които не оставят никакво място за синтетични „новаторски и революционни“ съставки с малка стойност за вашата кожа.

Потребителите стават все по-взискателни и търсят продукти, които имат върху етикетите си знаците показващи,че козметиката е сертефицирана като био и натурална. В последните години хората все по-често мислят сериозно за това, което те поставят върху телата си. Това води до все по-голямото търсене и разрастване на пазара на био продуктите, включващи в състава си естествени органични състваки. Продуктите разполагащи с оценени от трета страна ( сертифициращ орган ) знаци са гаранция за качество и естествени произход на съставките си. Въпреки, че няма законово изискване за тези продукти да бъдат сертифицирани като биологични, когато бъдат оценени от призната и независима трета страна,продуктите се възприемат много по-добре и са важен критерии при продажба и печелене на доверието на купувачите.
Когато се замисли човек няма да намери причини, поради които той не трябва да използва естествени органични козметични продукти, а за обратното ще се намерят голям брой такива. Ние всички искаме да изглеждаме добре, да сме здрави и да се чувстваме добре.

За планетата

В производството на био козетика се гарантират екологично чисти производствени методи. Използваните органични съставки са произведени чрез земеделски техники, които изключват всякаква употреба на пестициди, хербициди, химически торове или ГМО. Освен това, за да се защити природата и света на животните, всички замърсители или не-биоразградими вещества са забранени.

 

С мисъл за Вас и Вашето здраве !

www.bioizbor.com

 

Силата на природата е във Вашите ръце!!!

Био козметика за бебета, бременни и майки. Качествена био и натурална козметика. Сертифицирана органична козметика. Био козметика за Вас и Вашето БЕБЕ.

БИО КОЗМЕТИКА=НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА=ОРГАНИЧНА КОЗМЕТИКА=BioIzbor.com